اولین مرکز تخصصی غربالگری اتیسم شهر تهران در مرکز اختلال طیف اُتیسم فریحا www.AutismFariha.ir

پودر یا آرد سوخاری خانگی و صنعتی چگونه تهیه می شود؟

پودر یا آرد سوخاری خانگی و صنعتی چگونه تهیه می شود

آرد سوخاری معمولا از نان های حجیم تهیه می شود، این نان ها به نحوی حرارت می بینند که رطوبت آنها گرفته می شود و به صورت خشک درمی آیند.

در واقع، آرد سوخاری و نان سوخاری ۲ محصول از یک خانواده هستند، این نان در اثر حرارت مجدد، رطوبت خود را از دست می دهد و خشک، قهوه ای و برشته می شود، اگر این نان خشک شده را به صورت آرد درآوریم، آرد سوخاری به دست می آید. آردهای سوخاری ای که در حال حاضر در بازار وجود دارند، به این شکل تولید می شوند.

پودر یا آرد سوخاری خانگی و صنعتی چگونه تهیه می شود

پودر یا آرد سوخاری خانگی و صنعتی چگونه تهیه می شود

پودر یا آرد سوخاری خانگی و صنعتی چگونه تهیه می شود

پودر یا آرد سوخاری خانگی و صنعتی چگونه تهیه می شود

پانکو ؛ پودر نان سوخاری ترد و برشته بازاری و خانگی Panko

در واقع، نان های تستی که برای فروش به بازار می رود، در صورتی که به فروش نرسند، اگرچه دچار فساد نشده  و به دلیل بیات شدن دیگر به شکل نان قابلیت مصرف نداشته باشد، دوباره به کارخانه بازمی گردند و مجددا در فر می روند تا به صورت خشک شده درآید. این اتفاق در مورد نان هایی که قالب آنها دچار اشکال شده نیز رخ می دهد. پس از این مرحله، آنها را آسیاب و به شکل آرد سوخاری بسته بندی و روانه بازار می کنند.

برای تهیه آرد سوخاری، نان ۲ بار تحت فرآیند پخت قرار می گیرد و تهیه آن به طور مستقیم از آرد معمولی امکان پذیر نیست. حتی در مواردی که بازار مصرف آرد سوخاری زیاد است، برخی نان ها برای تبدیل به آرد سوخاری، پخته می شوند.

آرد سوخاری فقط با پخت مجدد نان به دست می آید، پخت نان در مرحله اول یک پخت عادی است ولی در مرحله دوم پخت هم طولانی تر است و هم حرارت ملایم تر است. درواقع مرحله دوم پخت برای از دست رفتن باقیمانده آب و خشک شدن کامل نان به انجام می رسد. تغییر رنگی هم که در آن مشاهده می شود به دلیل واکنش میلارد و نیز کاراملیزه شدن است و هر چه مدت زمان پخت دوم در این نان ها بیشتر باشد، رنگ آرد تیره تر خواهد بود.

سوال: یکی از مشکلات در فرآیند تولید نان ، تولید ماده سرطان زای آکریلامید در روند حرارت دهی است. این حرارت مجدد میزان آکریلامید آرد سوخاری را بیشتر نمی کند؟ جواب:  بله،؛ اصولا آکریلامید در اثر حرارت دیدن موادغذایی به خصوص در چیپس، نان و گوشت به وجود می آید، بنابراین حرارت دیدن مجدد نان برای تولید آرد سوخاری، این محصول را دارای میزان بیشتری آکریلامید می کند. ضمن اینکه بعد از این ۲ مرحله پخت آرد سوخاری در کارخانه، این محصول یک بار دیگر نیز در منازل همراه با موادغذایی سرخ کردنی حرارت می بیند و این عمل نیز باعث افزایش بیشتر آکریلامید در آن می شود.

سوال: پس استفاده از آرد سوخاری در تهیه غذا را رد می کنید؟ جواب:  با توجه به اینکه در مورد میزان وجود آکریلامید در آرد سوخاری تحقیقات جامعی صورت نگرفته و مقدار آن به درستی مشخص نیست، اظهارنظر در این مورد کار چندان درستی نیست. اما به دلیل اینکه از آرد سوخاری بیشتر در تهیه غذاهای سرخ کردنی استفاده می شود و مصرف غذاهای سرخ کردنی نیز چندان مورد تایید پزشکان و متخصصان تغذیه نیست، می توان در مورد مصرف بیش از حد آن به مصرف کنندگان هشدار داد.

سوال: برای نگهداری آردهای سوخاری شرایط ویژه ای لازم است؟ جواب: اصولا نگهداری موادغذایی ارتباط مستقیم با میزان رطوبت آن دارد. چون یکی از شرایط رشد میکروارگانیسم ها در موادغذایی وجود رطوبت در آن است و هرچه میزان آن کمتر باشد، رشد این عوامل در آن پایین تر خواهد بود. در مورد آرد سوخاری نیز به دلیل اینکه میزان رطوبت بسیار پایین است، در صورتی که آن را در جای خشک و خنک نگهداری کنیم، مشکل چندانی به وجود نخواهد آمد و می توان آرد سوخاری را تا مدت طولانی (مثلا ۶ ماه) ذخیره کرد. البته در این مورد باید به نکاتی مثل اکسیدشدن روغن موجود در این محصول نیز اشاره کرد.

سوال: نشانه های فساد آرد سوخاری چیست؟ جواب:  در بیشتر موارد، تشخیص فساد آرد سوخاری توسط افراد عادی امکان پذیر نیست ولی اگر بخواهیم مشخصه ای برای این موضوع در نظر بگیریم، بوی خاصی است که اصطلاحا به بوی «نا» موسوم است. اگر آرد سوخاری بوی کهنگی و نا بدهد، بهتر است استفاده نشود. می توان به تغییر رنگ آرد نیز برای پی بردن به فساد آن توجه کرد.

سوال: بعضی از خانواده ها از خمیر خشک شده نان هایی مانند نان باگت بعد از آسیاب کردن به عنوان آرد سوخاری استفاده می کنند. نظر شما در این مورد چیست؟ این خانواده ها هم تقریبا همان کاری را می کنند که در کارخانه های تهیه آرد سوخاری انجام می شود، با این تفاوت که مرحله دوم پخت در مورد آنها انجام نشده است. به همین دلیل، رنگ آن روشن تر است و طعم آن کمی به خامی می زند و البته میزان آکریلامید تولید شده در این آرد خانگی، کمتر است. اما در کل، مصرف کمتر آردسوخاری توصیه می شود.

منبع: دکتر محمدحسین عزیزی، متخصص صنایع غذایی و رییس انستیتو تحقیقات تغذیه کشور

1393/12/8       00000             پودر یا آرد سوخاری خانگی و صنعتی چگونه تهیه می شود؟       عمومی , آشپزی



 7Agahi.ir سامانه تبلیغاتی 7 آگهی
7Agahi.ir سامانه آگهی رایگان هفت آگهی


یادداشتها و چرکنویس های من parhost.net گروه فنی مهندسی پرهاست
یادداشتها و چرکنویس های من… یادداشتها ، مطالب ، نکات مهم و کاربردی … :: parhost.net گروه فنی مهندسی پرهاست


اولین مرکز تخصصی غربالگری اتیسم شهر تهران در مرکز اختلال طیف اُتیسم فریحا www.AutismFariha.ir

پایگاه اطلاع رسانی با فرهنگ , پایگاه اطلاع رسانی اطلس ها , پایگاه اطلاع رسانی مدیریت و دسترسی به آدرسها و لینکهای اینترنتی , پایگاه اطلاع رسانی ابزارهای فناوری اطلاعات , پایگاه اطلاع رسانی بهترین گروه و انجمن , پایگاه اطلاع رسانی اخترشناسان ایران , پایگاه اطلاع رسانی انجمن فناوری اطلاعات , پایگاه اطلاع رسانی 88080.ir
مرکز اختلال طیف اُتیسم فریحا , , وبلاگ پرهاست , , گروه فنی مهندسی پرهاست , , آموزش هنرهای دوزندگی و چهل تکه دوزی با شادی در شادی دوز با مدیریت مهین حیدرنیا ShadiDooz.ir , , 7Agahi.ir سامانه آگهی رایگان هفت آگهی , , وبلاگ گروه فنی مهندسی پرهاست
| اوتیسم ا | درمان اوتیسم چیه | روشهای درمان اوتیسم | رفتار درمان اوتیسم | چند درصد اوتیسم | autism معنى بالعربی | اوتیسمی چیست | اوتیسم طول عمر | اوتیسم لکنت زبان | autism توحد | اوتیسم فعال | اوتیسم نوع a | درمان قطعی اوتیسم در طب سنتی | برای درمان اوتیسم چه باید کرد | اوتیسم لادن طباطبایی | اوتیسم ویکی | autism 8 year old boy | autism 6 months | درمان اوتیسم نظرات | چگونه اوتیسم بوجود می اید | اوتیسم در نوجوانی | اوتیسم طب اسلامی | اوتیسم جن زدگی | autism مرض التوحد | اوتیسم خفیف در نوزادان | م معنی autism | کودکان مبتلا به اوتیسم | اوتیسم سلول بنیادی | اوتیسم تبادل نظر | راه درمان اوتیسم | صفحة autism | درمان پاسخ محور اوتیسم | درمان اوتیسم کودک | autism 2 year old test | dsm 5 autism spectrum disorder | مرکز پژوهش و درمان اوتیسم | اوتیسم و ضریب هوشی | اوتیسم در غربالگری مشخص میشود | اوتیسم متوسط | غذاهای اوتیسم | بیماریه اوتیسم چیست | اوتیسم در اثر چیست | اوتیسم شیر شتر | autism 9 year old symptoms | درمان اوتیسم در سوئد | autism 5k memphis | اوتیسم درمان دارد | اوتیسم چشم چیست | autism 8 month old | درمان اوتیسم با مواد غذایی | اوتیسم لباس | مراکز غربالگری اوتیسم | مریضیه اوتیسم چیست | autism فیلم | درمان سنتی اوتیسم | اوتیسم از چند سالگی شروع می شود | ثبت نام غربالگری اوتیسم | اوتیسم سندروم داون | مراکز غربالگری اوتیسم تهران | داروی درمان اوتیسم چیست | درمان کودکان اوتیسمی | سندروم اوتیسم چیست | دبستان پرورش autism | اوتیسم را تعریف کنید | اوتیسم ارثی است | مراکز درمانی اوتیسم تهران | autism_03 | تئوری ذهن اوتیسم | درمان اوتیسم ضعیف | دانلود فیلم autism in love | اوتیسم پنهان | اتیسم otism | درمان اوتیسم با سلولهای بنیادی | اوتیسم قابل پیشگیری است | بیماری اوتیسم 3 ساله | autism 2 | مقاله درمان اوتیسم | درمان اختلالات طیف اوتیسم | autism 504 plan | autism spectrum disorders | autism 3 year old quiz | آیا اوتیسم درمان می شود | اوتیسم و صرع | هزینه درمان اوتیسم | نسخه درمان اوتیسم | علائم اوتیسم ضعیف | اوتیسم نوع 1 | 5 autism | اوتیسم در بزرگسالی چیست | درمان اوتیسم در کودکان | autism 1 in 59 | اوتیسم گرتا تونبرگ | مقاله اوتیسم 2018 | autism checklist for 8 year olds | دانلود ریتم اوتیسم 9 | غربالگری اوتیسم | پرسشنامه غربالگری اتیسم | اوتیسم حرف زدن | مقاله های درمان اوتیسم | آیا اوتیسم دارو دارد

@AutismFariha #مرکز_فریحا #مرکز_اتیسم_فریحا #مرکز_اوتیسم_فریحا #اولین_پایگاه_غربالگری_تهران #مرکزاتیسم_فریحا #تشخیص_اتیسم #otism #autism #مرکزفریحا #اوتیسم #مربی #اتاق_حسی_حرکتی #autisms #یافت_آباد #روانشناس #otitis_Interna #اوتیسم_بین_المللی #رنگ_تیسم #دکترخاندانی #autismfariha #خاندانی #مرکز #مشاوره #وهم_گرایی #اختلال #بیماری_در_خود_ماندگی #اولین #اوتیسم_شدید
Copyright © 2002-2020, topgroup.ir. Design and Hosting by ParHost All Rights Reserved.
14911