اولین مرکز تخصصی غربالگری اتیسم شهر تهران در مرکز اختلال طیف اُتیسم فریحا www.AutismFariha.ir

پودر یا آرد سوخاری خانگی و صنعتی چگونه تهیه می شود؟

پودر یا آرد سوخاری خانگی و صنعتی چگونه تهیه می شود

آرد سوخاری معمولا از نان های حجیم تهیه می شود، این نان ها به نحوی حرارت می بینند که رطوبت آنها گرفته می شود و به صورت خشک درمی آیند.

در واقع، آرد سوخاری و نان سوخاری ۲ محصول از یک خانواده هستند، این نان در اثر حرارت مجدد، رطوبت خود را از دست می دهد و خشک، قهوه ای و برشته می شود، اگر این نان خشک شده را به صورت آرد درآوریم، آرد سوخاری به دست می آید. آردهای سوخاری ای که در حال حاضر در بازار وجود دارند، به این شکل تولید می شوند.

پودر یا آرد سوخاری خانگی و صنعتی چگونه تهیه می شود

پودر یا آرد سوخاری خانگی و صنعتی چگونه تهیه می شود

پودر یا آرد سوخاری خانگی و صنعتی چگونه تهیه می شود

پودر یا آرد سوخاری خانگی و صنعتی چگونه تهیه می شود

پانکو ؛ پودر نان سوخاری ترد و برشته بازاری و خانگی Panko

در واقع، نان های تستی که برای فروش به بازار می رود، در صورتی که به فروش نرسند، اگرچه دچار فساد نشده  و به دلیل بیات شدن دیگر به شکل نان قابلیت مصرف نداشته باشد، دوباره به کارخانه بازمی گردند و مجددا در فر می روند تا به صورت خشک شده درآید. این اتفاق در مورد نان هایی که قالب آنها دچار اشکال شده نیز رخ می دهد. پس از این مرحله، آنها را آسیاب و به شکل آرد سوخاری بسته بندی و روانه بازار می کنند.

برای تهیه آرد سوخاری، نان ۲ بار تحت فرآیند پخت قرار می گیرد و تهیه آن به طور مستقیم از آرد معمولی امکان پذیر نیست. حتی در مواردی که بازار مصرف آرد سوخاری زیاد است، برخی نان ها برای تبدیل به آرد سوخاری، پخته می شوند.

آرد سوخاری فقط با پخت مجدد نان به دست می آید، پخت نان در مرحله اول یک پخت عادی است ولی در مرحله دوم پخت هم طولانی تر است و هم حرارت ملایم تر است. درواقع مرحله دوم پخت برای از دست رفتن باقیمانده آب و خشک شدن کامل نان به انجام می رسد. تغییر رنگی هم که در آن مشاهده می شود به دلیل واکنش میلارد و نیز کاراملیزه شدن است و هر چه مدت زمان پخت دوم در این نان ها بیشتر باشد، رنگ آرد تیره تر خواهد بود.

سوال: یکی از مشکلات در فرآیند تولید نان ، تولید ماده سرطان زای آکریلامید در روند حرارت دهی است. این حرارت مجدد میزان آکریلامید آرد سوخاری را بیشتر نمی کند؟ جواب:  بله،؛ اصولا آکریلامید در اثر حرارت دیدن موادغذایی به خصوص در چیپس، نان و گوشت به وجود می آید، بنابراین حرارت دیدن مجدد نان برای تولید آرد سوخاری، این محصول را دارای میزان بیشتری آکریلامید می کند. ضمن اینکه بعد از این ۲ مرحله پخت آرد سوخاری در کارخانه، این محصول یک بار دیگر نیز در منازل همراه با موادغذایی سرخ کردنی حرارت می بیند و این عمل نیز باعث افزایش بیشتر آکریلامید در آن می شود.

سوال: پس استفاده از آرد سوخاری در تهیه غذا را رد می کنید؟ جواب:  با توجه به اینکه در مورد میزان وجود آکریلامید در آرد سوخاری تحقیقات جامعی صورت نگرفته و مقدار آن به درستی مشخص نیست، اظهارنظر در این مورد کار چندان درستی نیست. اما به دلیل اینکه از آرد سوخاری بیشتر در تهیه غذاهای سرخ کردنی استفاده می شود و مصرف غذاهای سرخ کردنی نیز چندان مورد تایید پزشکان و متخصصان تغذیه نیست، می توان در مورد مصرف بیش از حد آن به مصرف کنندگان هشدار داد.

سوال: برای نگهداری آردهای سوخاری شرایط ویژه ای لازم است؟ جواب: اصولا نگهداری موادغذایی ارتباط مستقیم با میزان رطوبت آن دارد. چون یکی از شرایط رشد میکروارگانیسم ها در موادغذایی وجود رطوبت در آن است و هرچه میزان آن کمتر باشد، رشد این عوامل در آن پایین تر خواهد بود. در مورد آرد سوخاری نیز به دلیل اینکه میزان رطوبت بسیار پایین است، در صورتی که آن را در جای خشک و خنک نگهداری کنیم، مشکل چندانی به وجود نخواهد آمد و می توان آرد سوخاری را تا مدت طولانی (مثلا ۶ ماه) ذخیره کرد. البته در این مورد باید به نکاتی مثل اکسیدشدن روغن موجود در این محصول نیز اشاره کرد.

سوال: نشانه های فساد آرد سوخاری چیست؟ جواب:  در بیشتر موارد، تشخیص فساد آرد سوخاری توسط افراد عادی امکان پذیر نیست ولی اگر بخواهیم مشخصه ای برای این موضوع در نظر بگیریم، بوی خاصی است که اصطلاحا به بوی «نا» موسوم است. اگر آرد سوخاری بوی کهنگی و نا بدهد، بهتر است استفاده نشود. می توان به تغییر رنگ آرد نیز برای پی بردن به فساد آن توجه کرد.

سوال: بعضی از خانواده ها از خمیر خشک شده نان هایی مانند نان باگت بعد از آسیاب کردن به عنوان آرد سوخاری استفاده می کنند. نظر شما در این مورد چیست؟ این خانواده ها هم تقریبا همان کاری را می کنند که در کارخانه های تهیه آرد سوخاری انجام می شود، با این تفاوت که مرحله دوم پخت در مورد آنها انجام نشده است. به همین دلیل، رنگ آن روشن تر است و طعم آن کمی به خامی می زند و البته میزان آکریلامید تولید شده در این آرد خانگی، کمتر است. اما در کل، مصرف کمتر آردسوخاری توصیه می شود.

منبع: دکتر محمدحسین عزیزی، متخصص صنایع غذایی و رییس انستیتو تحقیقات تغذیه کشور

1393/12/8       00000             پودر یا آرد سوخاری خانگی و صنعتی چگونه تهیه می شود؟       عمومی , آشپزی



 7Agahi.ir سامانه تبلیغاتی 7 آگهی
7Agahi.ir سامانه آگهی رایگان هفت آگهی


یادداشتها و چرکنویس های من parhost.net گروه فنی مهندسی پرهاست
یادداشتها و چرکنویس های من… یادداشتها ، مطالب ، نکات مهم و کاربردی … :: parhost.net گروه فنی مهندسی پرهاست


اولین مرکز تخصصی غربالگری اتیسم شهر تهران در مرکز اختلال طیف اُتیسم فریحا www.AutismFariha.ir

پایگاه اطلاع رسانی ابزارهای فناوری اطلاعات , پایگاه اطلاع رسانی اطلس ها , پایگاه اطلاع رسانی اخترشناسان ایران , پایگاه اطلاع رسانی 88080.ir , پایگاه اطلاع رسانی انجمن فناوری اطلاعات , پایگاه اطلاع رسانی با فرهنگ , پایگاه اطلاع رسانی بهترین گروه و انجمن , پایگاه اطلاع رسانی مدیریت و دسترسی به آدرسها و لینکهای اینترنتی
7Agahi.ir سامانه آگهی رایگان هفت آگهی , , گروه فنی مهندسی پرهاست , , آموزش هنرهای دوزندگی و چهل تکه دوزی با شادی در شادی دوز با مدیریت مهین حیدرنیا ShadiDooz.ir , , مرکز اختلال طیف اُتیسم فریحا , , وبلاگ پرهاست , , وبلاگ گروه فنی مهندسی پرهاست
| مقاله اوتیسم 2018 | اوتیسم نوزاد | early signs autism 9 month old | اوتیسم شهرری | رفتار درمان اوتیسم | درمان های جدید اوتیسم | اوتیسم جنین | autism 2 year old checklist | autism 2.5 year old | اوتیسم خفیف در نی نی سایت | autism 1 in 59 | autismo 6 años | راه درمان اوتیسم خفیف | اوتیسم و علائم آن | autism in 7 month old | اوتیسم فیلم سینمایی | autism 7 weeks old | غربال اوتیسم | autismo 4 años | autism 504 | بیماری اوتیسم کودکان چیست | اوتیسم حرف زدن | درمان اوتیسم در طب سنتی | اوتیسم خفیف و مدرسه | autism مرض | اوتیسم نوزاد نی نی سایت | اوتیسم با عملکرد بالا | autismo 4 anni | صفحة autism | درمان اختلال طیف اوتیسم | اوتیسم بازیگر زن | اوتیسم همراه با بیش فعالی | اوتیسم و بارداری | autism spectrum screening questionnaire | 0 que significa autismo | اوتیسم ب انگلیسی | ایا اوتیسم درمان پذیر است | از کجا بفهمیم بچه اوتیسم دارد | signs of autism 0-12 months | ما المقصود ب autism | autism 02 puerto vallarta | روش درمان کودکان اوتیسم | autismo 3 años | برنامج autism ihelp | درمان اوتیسم بر اساس تحقیقات جدید | راهای درمان اوتیسم | درمان اوتیسم اطفال | autismo 8 meses | اوتیسم لکنت زبان | اوتیسم ها | کودک مبتلا به اوتیسم | بیماران اوتیسم چقدر عمر میکنند | سایت autism | autism in babies 9 months | تعریف autism | سازمان بهزیستی غربالگری اوتیسم | طیف اوتیسم در کودکان | اوتیسم حیب | autismo 3 anni | غذای اوتیسم | autismo cid f84 0 | درمان اوتیسم با حجامت | اوتیسم بزرگسالان | اوتیسم چه نوع بیماری است | autism 9 month old baby | چرا بچه اوتیسم میگیره | غربالگری اوتیسم بهزیستی | کی بچه اوتیسمی دارد | اوتیسم پی دی اف | اوتیسم رونالدو | autism 100 day kit | درمان اوتیسم با خون بند ناف | درمان اوتیسم طب سنتی | زبان اوتیسم | اوتیسم و ازدواج | اوتیسم ارثی است | درمان اوتیسم با عسل | autism ما معنى کلمة | اوتیسم باهوش | autism 5 point scale | اوتیسم چیست و علائم | اوتیسم چه نشانه هایی دارد | اوتیسم مقاله | آیا اوتیسم ژنتیکی است | اوتیسم فانکشن | غربالگری طرح اوتیسم | درمان متخصص اوتیسم | اوتیسم چه نوع بیماریست | بحث عن autism | درمان اوتیسم کودکان | درمان اوتیسم با سلول های بنیادی | اوتیسم پسر شقایق دهقان | معنی autism به فارسی | عامل اوتیسم چیست | اوتیسم درمان میشود | مرکز اوتیسم ذهن زیبا | اوتیسم بیماری خاص | اوتیسم و سندروم چیست | قرص اوتیسم | اوتیسم چگونه بوجود می آید

@AutismFariha #تشخیص_اتیسم #اتیسم #اوتیسم #fariha #مرکز_فریحا #otism #autism #مرکزفریحا #مرکز_اتیسم_فریحا #اولین_پایگاه_غربالگری_تهران #اوتیسم_شدید #منطقه_18 #مددکار #اوتیسم_خفیف #otitis_Interna #اوتیسم_نوزادان #infantile_Autism #اوتیسم_رسانه #اتاق_تاریک #بیماری_در_خود_ماندگی #خفیف #autistic #رنگتیسم #اوتیسم_بین_المللی #رنگ_تیسم #وهم_گرایی #درمانگر_اوتیسم #AFariha.ir
Copyright © 2002-2020, topgroup.ir. Design and Hosting by ParHost All Rights Reserved.
6286